Català

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell
Patronat de Turisme
Estany d'Ivars i Vilasana
Espai Cultural Canals d'Urgell

El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Salutació

joan_trull

 

Benvolguts comarcans i benvolgudes comarcanes,

Enceto aquesta nova etapa al capdavant del Consell Comarcal amb il·lusió i energia, però també amb molta responsabilitat pel repte que comporta estar al davant d’aquesta institució, tan necessària per als municipis de la comarca.

De conformitat amb el marc estatutari, la comarca és una entitat local territorial dotada d’autonomia i de personalitat jurídica pròpia i configura, juntament amb el municipi i la vegueria, l’organització territorial de Catalunya.

Els consells comarcals duen a terme un conjunt important de competències, plenament vinculades a una finalitat potenciadora de la capacitat de gestió dels municipis, especialment dels més petits. Aquesta finalitat es tradueix en la vertebració del territori i dels municipis que formen la comarca, així com en l’obligació d’establir una xarxa de complicitats entre tots ells, alhora que ha de procurar un desenvolupament econòmic, social i cultural equilibrat que ens permeti encarar el futur amb optimisme i amb equitat territorial.

Són precisament les tasques d’assistència tècnica, jurídica i econòmica i de cooperació en la realització d’obres, serveis i activitats les que donen més visibilitat i valorització a la comarca des de la perspectiva municipal.

En aquesta pàgina web trobareu tot el catàleg de serveis que el Consell Comarcal del Pla d’Urgell posa a l’abast de tots els veïns i veïnes de la comarca. Desitjo que us siguin d’utilitat i em poso a la vostra disposició per tot allò que us pugui convenir.

 

Rebeu una cordial salutació.

Joan Trull i Borràs

President

Accions del document
« Novembre 2018 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Contacteu amb el Consell
© CONSELL COMARCAL
DEL PLA D'URGELL.
Av. Prat de la Riba, 1
25230 Mollerussa
Tel. 973711313
Horari d'atenció al públic:
consell@plaurgell.cat
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Avda. Prat de la Riba,1 25230 Mollerussa tel. 973 711 313 consell@plaurgell.cat
Desenvolupat per: Semic Internet