Català

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell
Patronat de Turisme
Estany d'Ivars i Vilasana
Espai Cultural Canals d'Urgell

El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell dona a conèixer els guanyadors de l’onzena edició del premi El Sol del Pla

El premi ha comptat enguany amb la participació de tots els centres educatius de la comarca del Pla d’Urgell, que han presentat un total de 657 treballs

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell dona a conèixer els guanyadors de l’onzena edició del premi El Sol del Pla

Els guardonats en l'onzena edició del premi El Sol del Pla

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha donat a conèixer avui els guanyadors de l’onzena edició del premi de poesia i d’il·lustració de poesia El Sol del Pla, organitzat per l’ens comarcal i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell. Els premis s’han lliurat en un acte obert al públic a la seu de l’ens comarcal, al que hi han assistit unes 130 persones. 

 

El certamen ha comptat enguany amb la participació de tots els centres educatius de la comarca del Pla d’Urgell, que han presentat un total de 657 treballs, d’entre els quals 284 han estat poemes i 373 il·lustracions.

 

En cadascuna de les categories, 6 per a la modalitat de poesia i 7 en el cas de les il·lustracions, que van des de Primària fins a Batxillerat i Cicles Formatius, s’han lliurat dos premis i un accèssit. Les il·lustracions guardonades s’han pogut veure projectades i, en el cas dels poemes, els premiats n’han fet la lectura davant el públic.

 

El president del Consell Comarcal, Josep Maria Huguet, s’ha mostrat satisfet en complir, un any més, l’objectiu d’apropar la poesia a l’alumnat de la comarca per mitjà d’aquest premi i de permetre que tinguin un espai per a la creativitat. Huguet ha mostrat de nou el seu agraïment als membres del jurat i al professorat, sense els quals, ha dit, no seria possible mantenir aquesta activitat de dinàmica educativa treballada a les aules.  

 

El premi

 

Els poemes presentats al premi són de temàtica lliure, inèdits i escrits en llengua catalana i les il·lustracions s’han de fer emprant qualsevol tècnica però en base als poemes guanyadors, del nivell en el que es participi, de l’anterior edició de El Sol del Pla. Segons indicacions de les bases, un altre dels requisits és presentar les obres anònimament, sota un pseudònim.

 

Es fa una selecció prèvia dels treballs a cada escola i només es presenta dues poesies i dues il·lustracions per curs, que són les que valora el jurat, format per representants del Consell Comarcal, del CRP, dels centres educatius i professionals de la comarca vinculats a l’art i la literatura.

 

Mollerussa, 13 de maig de 2017

 

Accions del document
« Maig 2018 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Contacteu amb el Consell
© CONSELL COMARCAL
DEL PLA D'URGELL.
Av. Prat de la Riba, 1
25230 Mollerussa
Tel. 973711313
Horari d'atenció al públic:
consell@plaurgell.cat
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Avda. Prat de la Riba,1 25230 Mollerussa tel. 973 711 313 consell@plaurgell.cat
Desenvolupat per: Semic Internet