Català

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell
Patronat de Turisme
Estany d'Ivars i Vilasana
Espai Cultural Canals d'Urgell

El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell rep un total de 657 treballs en l’onzè premi de poesia i d’il•lustració El Sol del Pla

El premi ha comptat enguany amb la participació de tots els centres de primària i de secundària de la comarca del Pla d’Urgell

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell rep un total de 657 treballs en l’onzè premi de poesia i d’il•lustració El Sol del Pla

Josep Maria Huguet, president del Consell i Cèlia Torres, directora del CRP, atenent als mitjans


El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha rebut 284 poemes i 373 il·lustracions en l’onzena edició del premi El Sol del Pla, arribant a un total de 657 treballs d’alumnes de tots els centres educatius de la comarca del Pla d’Urgell.

El premi s’inclou en el programa de dinàmica educativa que l’ens comarcal coordina amb el Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de la comarca, i els alumnes treballen les obres a l’aula amb l’objectiu d’acostar-se a la poesia. El president del Consell Comarcal, Josep Maria Huguet, ha destacat en aquest sentit la implicació del professorat i la bona qualitat dels treballs presentats.

Els poemes, de temàtica lliure i que han de ser inèdits i escrits en llengua catalana, es distribueixen en 6 categories. Hi ha un total de 7 categories en el cas de les il·lustracions, que es fan emprant qualsevol tècnica però en base als poemes guanyadors, del nivell en el que es participi, de l’anterior edició de El Sol del Pla. Segons indicacions de les bases, un altre dels requisits és que els alumnes presentin les obres anònimament, sota un pseudònim.

Tal com ha explicat la directora del CRP, Cèlia Torres, els centres fan una selecció prèvia dels treballs i, de cada curs, presenten dues poesies i dues il·lustracions que són les que valorarà el jurat, format per representants del Consell Comarcal, del CRP, dels centres educatius i professionals de la comarca vinculats a l’art i la literatura.  En cadascuna de les categories hi ha dos premiats i, en cas que ho considerin adient, s’atorga també un accèssit.

El Consell Comarcal lliurarà els premis als guanyadors aquest dissabte, 13 de maig, a les 11 del matí en un acte obert al públic a la seu de l’ens.


Mollerussa, 9 de maig de 2017  

 

Accions del document
« Maig 2018 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Contacteu amb el Consell
© CONSELL COMARCAL
DEL PLA D'URGELL.
Av. Prat de la Riba, 1
25230 Mollerussa
Tel. 973711313
Horari d'atenció al públic:
consell@plaurgell.cat
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Avda. Prat de la Riba,1 25230 Mollerussa tel. 973 711 313 consell@plaurgell.cat
Desenvolupat per: Semic Internet