Català

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell
Patronat de Turisme
Estany d'Ivars i Vilasana
Espai Cultural Canals d'Urgell

El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El Consell Comarcal i la Federació de Dones del Pla d’Urgell commemoren el Dia Internacional de les Dones

El Consell i la Federació han organitzat un acte en què s’ha llegit el manifest i s’ha fet un recital audiovisual sobre Maria Mercè Marçal

El Consell Comarcal i la Federació de Dones del Pla d’Urgell commemoren el Dia Internacional de les Dones

Benvinguda a l'acte per part del president del Consell, JM Huguet

El Consell Comarcal i la Federació de Dones del Pla d’Urgell han commemorat avui el Dia Internacional de les Dones, celebrat el 8 de març, en un acte que ha acollit l’ens comarcal i que ha comptat amb una norantena d’assistents.

El president del Consell, Josep Maria Huguet, els ha donat la benvinguda i ha advocat per seguir treballant plegats, com fins ara, per la llibertat i la igualtat de drets de les dones i els homes en l’àmbit professional i en el domèstic ja que, ha apuntat, és la única forma de fer front a la desigualtat, la discriminació i la violència de gènere.

Huguet ha valorat positivament les actuacions conjuntes que es fan des de l’Àrea de la dona i la de Joventut amb els cossos policials, els serveis educatius, els sanitaris i altres entitats com l’Institut Català de la Dona o la Federació de Dones de la comarca.

Per la seva banda, la tècnica de l’Àrea de la Dona del Consell, Mar Torrent, ha volgut fer una mirada al passat, posant en relleu l’assoliment de drets bàsics, com el del vot, i l’evolució fins arribar a tenir un marc legal que empara les dones en la igualtat respecte els homes i en la violència de gènere. Torrent ha apuntat, però, que la reivindicació no cessarà mentre no s’assoleixi una plena igualtat entre gèneres i no s’eradiqui la violència.

L’acte ha seguit amb la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, per part de la presidenta de la Federació de Dones del Pla d’Urgell, Montse Lorite, i ha culminat amb un recital  audiovisual sobre la poetessa Maria Mercè Marçal a càrrec de la companyia Cassigalls.


Mollerussa, 7 de març de 2017 

Accions del document
« Maig 2018 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Contacteu amb el Consell
© CONSELL COMARCAL
DEL PLA D'URGELL.
Av. Prat de la Riba, 1
25230 Mollerussa
Tel. 973711313
Horari d'atenció al públic:
consell@plaurgell.cat
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Avda. Prat de la Riba,1 25230 Mollerussa tel. 973 711 313 consell@plaurgell.cat
Desenvolupat per: Semic Internet