Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguda

Benvolguts comarcans i benvolgudes comarcanes,

Enceto aquesta nova etapa al capdavant del Consell Comarcal amb il·lusió i energia, però també amb molta responsabilitat pel repte que comporta estar al davant d'aquesta institució, tan necessària per als municipis de la comarca.

De conformitat amb el marc estatutari, la comarca és una entitat local territorial dotada d'autonomia i de personalitat jurídica pròpia i configura, juntament amb el municipi i la vegueria, l'organització territorial de Catalunya.

Els consells comarcals duen a terme un conjunt important de competències, plenament vinculades a una finalitat potenciadora de la capacitat de gestió dels municipis, especialment dels més petits. Aquesta finalitat es tradueix en la vertebració del territori i dels municipis que formen la comarca, així com en l'obligació d'establir una xarxa de complicitats entre tots ells, alhora que ha de procurar un desenvolupament econòmic, social i cultural equilibrat que ens permeti encarar el futur amb optimisme i amb equitat territorial.

Són precisament les tasques d'assistència tècnica, jurídica i econòmica i de cooperació en la realització d'obres, serveis i activitats les que donen més visibilitat i valorització a la comarca des de la perspectiva municipal.

En aquesta pàgina web trobareu tot el catàleg de serveis que el Consell Comarcal del Pla d'Urgell posa a l'abast de tots els veïns i veïnes de la comarca. Desitjo que us siguin d'utilitat i em poso a la vostra disposició per tot allò que us pugui convenir.

Rebeu una cordial salutació.

Joan Trull i Borràs

President

JOAN_TRULL_CONSELL01 BONA.jpg

Document Actions