Català

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell
Patronat de Turisme
Estany d'Ivars i Vilasana
Espai Cultural Canals d'Urgell

El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Prop de 850 alumnes de la comarca assisteixen a les audicions de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa

L’activitat s’inclou en el programa de dinàmica educativa comarcal, coordinat pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics (CRP)

Prop de 850 alumnes de la comarca assisteixen a les audicions de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa

Audicions al Teatre l'Amistat de Mollerussa

Prop de 850 alumnes de cicle inicial de primària han assistit avui a les audicions d’instruments de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa al Teatre l’Amistat. Es tracta d’una activitat inclosa en el programa de dinàmica educativa comarcal, coordinat pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics (CRP).

L’objectiu, segons ha dit el president del Consell Comarcal, JM Huguet, és que els alumnes aprenguin a reconèixer els instruments musicals que participen en una orquestra per mitjà de quatre peces musicals. L’activitat esdevé, segons ha destacat la tècnica d’educació de l’ens comarcal, Mercè Roma, un complement a l’educació musical que reben els alumnes a les escoles.

Els encarregats de fer aquestes audicions musicals són la trentena d’alumnes que formen l’orquestra infantil de l’Escola de Música, que tenen entre 10 i 12 anys. El director de l’Escola de Música, Miquel Hortigüela, ha apuntat que es toquen melodies de diversos estils amb la voluntat de representar la historia de la música en un petit context. Es comença tocant una obra dels Picapedra, a la que segueixen una romàntica i una barroca i, per acabar, una de swing, més moderna.

L’activitat no només és enriquidora pels alumnes assistents, ja que, segons Hortigüela, permet que els alumnes de l’Escola de Música, integrants de l’orquestra infantil, pugin a un escenari i donin a conèixer el que aprenen, per tal que aquesta formació no quedi només a l’aula.

Mollerussa, 7 de març de 2017

Accions del document
« Maig 2018 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Contacteu amb el Consell
© CONSELL COMARCAL
DEL PLA D'URGELL.
Av. Prat de la Riba, 1
25230 Mollerussa
Tel. 973711313
Horari d'atenció al públic:
consell@plaurgell.cat
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Avda. Prat de la Riba,1 25230 Mollerussa tel. 973 711 313 consell@plaurgell.cat
Desenvolupat per: Semic Internet