Català

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell
Patronat de Turisme
Estany d'Ivars i Vilasana
Espai Cultural Canals d'Urgell

El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Àrea de Cultura

Àrea de Cultura

Premi Maria Mercè Marçal

Des de l’any 1999 el Consell Comarcal del Pla d’Urgell convoca el Premi de Poesia Maria Mercè Marçal, certamen que duu el nom de la il·lustre poetessa nascuda a Ivars d'Urgell i que vol donar a conèixer els nous valors en l’àmbit de la poesia escrita en català.

Oferta cultural

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal té oberta una línia de subvencions encaminada a potenciar els artistes i grups artístics del Pla d’Urgell dins de diferents àmbits, com el teatre, música clàssica, música moderna, grups d’animació, corals, etc.

En aquest sentit el Consell Comarcal subvenciona aquells ajuntaments que contracten els serveis i espectacles dels grups i dels artistes de la nostra comarca inclosos dins del catàleg de l’Oferta Cultural del Pla d’Urgell.

També hi ha una línia de subvencions per a les publicacions periòdiques de la comarca que pretén potenciar la cultura popular dels municipis alhora que es potencia la participació dels ciutadans en projectes relacionats amb els seus propis pobles i que ajuden a reforçar la identitat local i, alhora, de la comarca.

En aquest sentit, doncs, des de l’Àrea de Cultura es fa el control de les subvencions a publicacions periòdiques, activitats culturals als municipis amb artistes i grups artístics de la comarca i als grups d’esplai.

Concerts de Nadal

Des del Consell Comarcal es coordinen cada Nadal els concerts de les corals dels municipis del Pla d’Urgell a l’església del seu poble i els diferents concerts que les mateixes corals fan en algunes residències d’avis, de disminuïts i a aquells municipis que no disposen de coral pròpia.

Assessorament

Des de l’Àrea de Cultura s’assessoren ajuntaments i particulars en temes relacionats amb la declaració de béns culturals d’àmbit local o comarcal, subvencions en matèria de cultura, etc.
I, també des d'aquesta àrea, s’informa de les activitats culturals i d’oci a la comarca, Catalunya, etc.

Accions del document
« Novembre 2018 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Contacteu amb el Consell
© CONSELL COMARCAL
DEL PLA D'URGELL.
Av. Prat de la Riba, 1
25230 Mollerussa
Tel. 973711313
Horari d'atenció al públic:
consell@plaurgell.cat
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Avda. Prat de la Riba,1 25230 Mollerussa tel. 973 711 313 consell@plaurgell.cat
Desenvolupat per: Semic Internet