Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada PATT. L’energia solar fotovoltaica, una oportunitat per a l’explotació agrària i ramadera

El canvi de model energètic és un canvi necessari per al nostre planeta. Per dur-lo a terme, un dels passos és que el teixit d’empreses generadores d’activitat econòmica passi a ser generador de la seva pròpia energia.

L’autoconsum fotovoltaic permetrà que el sector primari pugui ser autosuficient i aprofiti el sol, un recurs net, gratuït i abundant.

Aquesta jornada pretén posar sobre la taula la normativa, els requeriments i les limitacions de la instal·lació de plaques fotovoltaiques per empreses agràries i ramaderes.

Hi participen Santi Martínez, director de km0.energy., Antoni Campañá, tècnic de la Divisió de Gestió Energètica de l’Institut Català d’Energia., Griselda Bosch, d’Agroxarxa., Ramon Sala, responsable del departament de granges de BonArea i Sergi Navarro, tècnic de la comercialitzadora elèctrica de BonArea i Jordi Pellicer, d’AE3000.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del formulari web: https://forms.gle/mdNeQCsD7M6tFSdy5

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Més informació a l’Associació Leader de Ponent: Tel.: 973 711 313 – A/e: comunicacio@leaderponent.cat

Jornada organitzada per l'Associació Leader de Ponent, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, el projecte ENFOCC, Unió de Pagesos, l'Institut Català d'energia, Km0Energy, ae3000 i BonÀrea.

Carrer Prat de la Riba, 1. 25230
  • Quan 11/07/2019 de 09:45 a 13:30
  • On Carrer Prat de la Riba, 1. 25230
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 973 71 13 13
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal