Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves activitats culturals al Pla d'Urgell durant l'estiu

L’Àrea de Cultura del Consell també prepara la reprogramació de la conferència La cacera de bruixes a Catalunya, a càrrec de l’historiador Agustí Alcoberro. Aquest cop la cita serà a Torregrossa.

Imatge de la xerrada oferta a Golmés
Imatge de la xerrada oferta a Golmés

DIMARTS 24 AGOST 2021

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha organitzat o col·laborat en la programació o difusió aquest estiu diferents activitats a la comarca amb la voluntat de donar suport a la Cultura i promocionar-la. El passat dia 5 d’agost, a Golmés, va tenir lloc la conferència del periodista i escriptor Francesc Canosa, que va presentar el seu darrer llibre L’Or dolç a la pell de brau. El llibre explica el paper de la pagesia lleidatà en el desenvolupament del sector fructícola i la indústria que hi ha associada. Acompanyat pel president del Consell, Rafel Panadés, i per l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, en acabar la presentació s’inicià un torn de preguntes a l’entorn de la necessitat de potenciar i difondre la producció local com a font de riquesa econòmica. (S’adjunta imatge)

 

Pel que fa a les properes activitats previstes, el dia 28 d’agost, amb la col·laboració de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament del Poal, es durà a terme el concert del quartet Pop Piano Quartet, a les 22 hores a la plaça de l’església del municipi. Pop Piano Quartet és un grup de cambra integrat per violí, viola, violoncel i piano, vinculat amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. En el seu repertori, hi han versions de reconeguts cantants com Lady Gaga, Bruno Mars, Ed Sheeran, Train, Christina Perri, Sam Smith, John Legend, Taylor Swift, …i d’altres cançons de bandes dels anys vuitanta.

I així mateix, l’Àrea de Cultura del Consell també prepara la reprogramació de la conferència La cacera de bruixes a Catalunya, a càrrec de l’historiador Agustí Alcoberro. Aquest cop la cita serà a Torregrossa i comptarà amb la col·laboració de l’ajuntament del municipi i, com en les activitats citades anteriorment, de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.