Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

.

Campanya del Consell als instituts del Pla d’Urgell sobre la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere

DIMARTS 16 FEBRER 2021

El Servei d’Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal del Pla d’Urgell inicia una campanya informativa als instituts de secundària de la comarca per tal de donar a conèixer els recursos en atenció, informació i assessorament que l’ens comarcal ofereix a les persones i a professionals en temes relacionats amb la diversitat afectiva sexual i de gènere.  

La iniciativa s’acompanya d’un material gràfic que facilita telèfons i adreces de contacte per a les persones que vulguin ser ateses amb cita prèvia. Així mateix, també s’ofereix als centres educatius recursos, com ara xerrades telemàtiques i material audiovisual, els quals permeten abordar des dels centres educatius la diversitat d’orientació sexual de la nostra societat, oferir suport i acompanyament i, així mateix, detectar possibles situacions de discriminació i posar les eines necessàries per a eradicar-les. 

El servei d’atenció del SAI amb cita prèvia es pot concertar també a l’adreça sai@plaurgell.cat. L’atenció es facilita en un espai on es preserva la intimitat de les persones que demanen ser ateses. En aquest sentit, el President del Consell Comarcal, Rafel Panadés, ha explicat que la reforma de la primera planta del Consell permetrà l’habilitació de nous espais per poder garantir l’atenció presencial durant la pandèmia amb les màximes garanties de privacitat i seguretat.  

La XARXA  Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Família, a través de la Direcció General d'Igualtat, en coordinació amb els ens locals de Catalunya.