Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

350 alumnes del Pla participaran divendres a la XII ena edició del 'Cantem' a Vilanova de Bellpuig

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, el Seminari de Mestres Especialista de Música, l'Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig organitzen la XII ena edició de la cantata escolar el proper 5 d'abril a les 20 hores al poliesportiu de la localitat.

El president del Consell del Pla, Carles Palau i Boté, l'alcaldessa de Vilanova de Bellpuig, Maria Dolors Pascual Minguell juntament amb dos regidores.
El president del Consell del Pla, Carles Palau i Boté, l'alcaldessa de Vilanova de Bellpuig, Maria Dolors Pascual Minguell juntament amb dos regidores.

DIMECRES 03 ABRIL 2024

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, el Servei Educatiu del Pla d'Urgell, el Seminari de Mestres Especialista de Música, l'Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig organitzen la XII ena edició de la cantata escolar el proper 5 d'abril a les 20 hores al poliesportiu de la localitat.

Més de 355 alumnes de les divuit escoles del Pla d'Urgell interpretaran l'obra 'La ciutat i la lluna' una actuació que estarà acompanyada amb música per la Jove Orquestra de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, narrat per l'alumnat de l'escola Marinada i sota la direcció de Josep Miquel Mindan professor de l'Escola Municipal de Música.

Aquest any la representació escollida és de Poire Vallvé i tracta de la convivència entre la diversitat i la soledat. L'actuació presenta uns menuts que pel fet de ser nous al veïnat, se senten sols. L'aparició d'unes pedres extraordinàries i misterioses, i la topada amb una sèrie de personatges del barri, faran que els petits es trobin i facin colla, amb la mirada còmplice de la lluna.

Juntament, l'organització de la cantata és una de les activitats que es va posar en comú en la visita que el president del Consell del Pla, Carles Palau i Boté va realitzar recentment a l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig. Per Palau, aquesta l'activitat "pretén afavorir l'educació musical a l'escola mitjançant la realització d'un projecte comú, el resultat final del qual és la cantata, que és part de les activitats que promouen el sentiment comarcal entre els més joves".