Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4 municipis del Pla d’Urgell participen al Pla de Contes

La iniciativa ha comptat amb la participació d’una seixantena d’infants de Barbens, Bellvís, Torregrossa i Palau d’Anglesola i les seves famílies.

DIVENDRES 26 ABRIL 2019

El Servei d’Intervenció Socioeducativa itinerant del Pla d’Urgell va posar en marxa aquest mes d’abril la iniciativa Un Pla de Contes, un espai d’aprenentatge i convivència, en format conta-contes, a diferents municipis de la comarca del Pla d’Urgell.

En aquesta edició, que va començar el passat 9 d’abril i va finalitzar el dia 25, hi ha participat Barbens, Bellvís, Torregrossa i Palau d’Anglesola. Durant 4 sessions, d’una hora i mitja aproximadament, els infants participants han pogut gaudir d’aquest conta-contes i prendre part també d’un taller relacionat amb la temàtica del conte que s’explicava en cada cas, que en aquesta edició el tema destacat era la pèrdua.

A Barbens, l’activitat es va realitzar el dia 9 d’abril a la sala de les Arcades del Castell, i hi van participar 12 infants amb edats compreses de 3 a  6 anys i 5 infants amb edats compreses de 7 a 12 anys.

El 10 d’abril, el Pla de Contes es va traslladar a Bellvís i van participar-hi 22 infants amb edats compreses de 3 a 7 anys.

El dia 24 d'abril va ser el torn del municipi de Torregrossa, on van assistir 8 infants en aquest cas, sense les famílies amb edats compreses entre 4 i 6 anys.

I finalment, la darrera sessió es va celebrar el dia 25 d'abril a la Biblioteca Palau d'Anglesola on van assistir-hi una vintena d’infants juntament amb les seves famílies.

Galeria d'imatges