Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovació inicial del pressupost del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana per al 2020

En la reunió celebrada a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, també ha prosperat una darrera actuació de museïtzació al Centre d’Interpretació Ambiental de Cal Sinén, a la planta -1.

El projecte de museïtzació aprovat es farà a Cal Sinén
El projecte de museïtzació aprovat es farà a Cal Sinén

DILLUNS 23 DESEMBRE 2019

El Consell General del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha aprovat inicialment aquest dilluns el projecte de pressupost per l’any 2020, que ascendeix a 436.572,38 euros. Entre les principals novetats, els comptes incorporen una dotació econòmica per a la convocatòria de la plaça de direcció tècnica de l’estany com a personal propi. 

En la reunió celebrada a Mollerussa, a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, també ha prosperat una darrera actuació de museïtzació del Centre d’Interpretació Ambiental de Cal Sinén, a la planta -1, pressupostada en més de 53.800 euros i inclosa al projecte Ponent Actiu, cofinançat amb fons europeus PO FEDER i l’aportació de la Diputació de Lleida. S'hi explicarà com era la vida a l'antic estany i les activitats que hi estaven relacionades com ara la pesca, la caça, la recol·lecció de la boba o la construcció amb tàpia. 

El Consell General, presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, també ha aprovat el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell per a la gestió administrativa i pressupostària. A la reunió hi han assistit representants de totes les institucions que formen part del Consell General. 

Galeria d'imatges