Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bons consells per no malbaratar aliments a casa

Tallers als municipis del Pla d’Urgell, promoguts pel Consell Comarcal dins de les accions en matèria de prevenció de residus. Al final de cada sessió, a càrrec de “La cuina de l’Araceli”, hi haurà una petita degustació final pels assistents

DIJOUS 21 NOVEMBRE 2019

En l’àmbit de la gestió dels residus municipals, un dels principals eixos d’actuació fa referència a la prevenció. Amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la seva importància, anualment se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que l’edició d’enguany és del 16 al 24 de novembre. Des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell una de les activitats previstes per celebrar-ho i donar-li continuïtat és la realització, a partir de la setmana vinent, d’un taller de cuina a cada municipi del Pla d’Urgell per sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari. Els tallers, programats per la tarda, amb una durada d’una hora i mitja, aproximadament, s’adrecen al públic adult.  Aniran a càrrec de “La cuina de l’Araceli” i s’hi donaran consells i idees per planificar la compra, conservar els aliments i elaborar receptes per aprofitar-los al màxim. Al final de cada sessió, hi haurà una petita degustació final pels assistents. Per celebrar la Setmana Europea de la Prevenció, al llarg d’aquestes dies des del Consell Comarcal també s’han repartit carmanyoles entre l’alumnat de P3 de les escoles de la comarca, amb l’objectiu de reduir l’ús d’embolcalls d’un sol ús.