Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos d'alfabetització en català organitzats pel Consell Comarcal

Se'n faran a Torregrossa, Ivars d’Urgell, Linyola, Barbens i Bell-lloc d’Urgell

Els representants de les institucions van felicitar els participants per la seva assistència
Els representants de les institucions van felicitar els participants per la seva assistència

DIMARTS 17 SETEMBRE 2019

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha programat diferents activitats d’alfabetització en català per a immigrants abans no finalitzi l’any. La primera formació s’ha iniciat aquesta setmana a Torregrossa, en el marc del programa “Lletres per a Tothom”, que porta a terme la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, en el marc d’altres accions amb la mateixa finalitat, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell també coordinarà, juntament amb altres institucions, noves formacions en alfabetització en català a Ivars d’Urgell, Linyola, Barbens i Bell-lloc d’Urgell.

Per a l’elecció dels municipis, es té en compte el nombre de població immigrada. Aquestes classes permeten als participants familiaritzar-se amb els caràcters dels alfabets occidentals i es poden completar amb altres accions formatives, com ara de coneixements culturals.

L’acte de benvinguda va anar a càrrec del president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, i de la tinent d’alcaldia de Torregrossa i consellera comarcal, Maribel Zamora.  També hi eren presents representants del consistori i del mateix consell que fan possible el desenvolupament d’aquestes accions formatives.

Per a més informació sobre aquesta formació, podeu adreçar-vos a l'Àrea d'Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.