Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deltebre i el Pla d'Urgell comparteixen sinergies per a l'organització del III Fòrum d'Ecoturisme de Catalunya

El president del Consell ha avançat que properament se celebrarà una jornada al Pla d’Urgell on serà convocat el sector i s’exposaran les potencialitats del turisme de natura i de la promoció dels productes locals.

DILLUNS 29 NOVEMBRE 2021

El Pla d’Urgell es prepara per acollir el III Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat de Catalunya d’aquí a cinc mesos. Per aquest motiu, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, acompanyat per conselleres, consellers, alcaldes del Pla d'Urgell i tècnics del Consell ha visitat aquest dilluns  Deltebre per reunir-se amb l’alcalde del municipi, Lluís Soler,  i conèixer de primera mà, a través de les seves explicacions i les del seu equip, les característiques i els encerts de l'edició celebrada l'any 2019 a les Terres de l’Ebre.  

En la trobada, s'ha posat de manifest la importància de la implicació de tot el sector turístic comarcal en un esdeveniment que suposa un aparador únic de promoció per a la destinació acollidora. Per fer-ho possible, el president del Consell ha avançat que properament se celebrarà una jornada al Pla d’Urgell on serà convocat el sector i s’exposaran les potencialitats del turisme de natura i de la promoció dels productes locals.  

Panadés ha remarcat que l’organització del III Fòrum es farà de manera coordinada amb la Direcció General de Turisme, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i que es donaran a conèixer espais naturals com l’Estany d’Ivars i Vila-sana i l’entorn de la Serra en el marc d’un programa amb diverses ponències i tallers. L’edició de Deltebre va reunir prop de 150 persones durant dos dies en espais com el Centre Fluvial de Deltebre, un dels llocs que la delegació del Pla d’Urgell ha visitat aquest dilluns.   

A la visita hi han assistit la vicepresidenta primera del Consell Comarcal i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Mollerussa, Rosalia Carnicé; la consellera i alcaldessa de Sidamon, Dolors Tella; l'alcalde d'Ivars d'Urgell, Joan Carles Sánchez; el conseller comarcal i regidor de Bell-lloc d'Urgell, Carles Palau; el gerent del Consell Comarcal, Carles Esquerda, i els tècnics Eduard Ribes i Maricel Pujol.  Per part de Deltebre també hi eren presents  el tinent d'alcaldia, Carlos Serra; Imma Juan, tècnica del Parc Natural del Delta de l’Ebre, i Gemma Franch, tècnica municipal de turisme.   

Galeria d'imatges