Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des del Servei Comarcal de Català del Pla d'Urgell s'ofereixen cursos de català presencials i en línia

Durant el mes de juliol, les persones interessades poden trucar al 973 71 13 13 i demanar pel Servei Comarcal de Català del Pla d'Urgell, on se'ls informarà sobre els diferents cursos.

Cursos de català
Cursos de català

DIVENDRES 28 JUNY 2019

Un any més, des del Servei Comarcal de Català del Pla d'Urgell s'ofereixen diferents cursos de català presencials i en línia.

Durant el mes de juliol, es podrà demanar informació sobre els cursos i a partir del mes de setembre es formalitzaran les matrícules.

Les places són limitades.

Més informació sobre els cursos:

A1: Inicial

Els cursos inicials tenen per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana. Són cursos adreçats a persones que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes. Igualment, aprendran a d'utilitzar algunes estratègies, verbals i no verbals, per actuar en situacions poc previsibles. Tanmateix, un cop acabat el curs els caldrà força cooperació per part dels interlocutors, que sovint hauran d'utilitzar la repetició i una pronúncia acurada.

A2: Bàsic

Són cursos adreçats a persones que no parlen català que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l'aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. El nivell bàsic es divideix en tres graus.

B2: Intermedi

Són cursos adreçats a persones que dominen en gran part la llengua oral, i tenen per objectiu aprendre a expressar-se per escrit i oralment en varietat estàndard i en diferents registres, de manera prou precisa, fluida i correcta perquè pugui ser comprensible per al receptor i amb un grau de coherència i adequació acceptables. El nivell intermedi es divideix en tres graus.

C1: Suficiència

Són cursos adreçats a assolir un bon domini de la llengua general i les competències comunicatives adequades per comunicar-se en varietat estàndard, oralment i per escrit, de manera flexible i eficaç en les situacions comunicatives de caràcter formal usuals de l'àmbit social. El nivell de suficiència es divideix en tres graus.

C2: Superior

El curs de coneixements superiors (nivell C2) s'adreça a persones que necessiten aprofundir en aspectes puntuals de la llengua catalana. Es treballen conceptes teòrics en un grau més alt que en els altres nivells, tot i que també es repassen continguts de domini pràctic de la llengua.

Informa-te'n i connecta't al català! 

Més informació:

Servei Comarcal de Català del Pla d'Urgell

C. de Prat de la Riba, 1

Mollerussa

973 71 13 13