Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dinamitzar el Turisme del Pla, prioritat per als propers anys

Ho ha explicat el president Rafel Panadés en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies; el president també s'ha referit a la nova àrea per autocaravanes de Sidamon, que ha comptat amb la col·laboració dels Serveis Tècnics del Consell

El president Panadés en declaracions a l'ACN
El president Panadés en declaracions a l'ACN

DILLUNS 26 AGOST 2019

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha col·laborat amb l’Ajuntament de Sidamon en l’habilitació de la primera àrea d’estacionament públic d’autocaravanes a la comarca, a través dels els serveis tècnics de la institució. En declaracions a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) difoses dissabte, el president de l'ens, Rafel Panadés, ha explicat que, precisament, en aquest mandat, una de les prioritats serà potenciar i dinamitzar l’economia local a través d’iniciatives turístiques, aprofitant l’ampli potencial dels recursos naturals i culturals de la comarca.

La nova zona per a autocaravanes està ubicada al Parc del Canal, en paral·lel a la carretera N-II, i, per tant, dona accés directe a una de les zones lúdico-esportives més importants del poble, que també compta amb una pista de pàdel. L’alcaldessa de Sidamon i consellera comarcal, Dolors Tella, ha posat en valor la bona acollida que ha tingut aquest servei, amb capacitat per a 14 autocaravanes, i la intenció del municipi de fomentar el turisme que posa en valor els atractius de proximitat.

Segons dades de l’oficina de Turisme del Pla d’Urgell el perfil mig dels visitants que s’acosten al Pla d’Urgell és públic familiar de les comarques catalanes i, també, del sud de França.

Galeria d'imatges