Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CDIAP atén 180 infants dels 0 a 6 anys i s'adapta durant el confinament amb recursos telemàtics

El 94% de les 175 famílies enquestades del Pla d'Urgell per saber el nivell de satisfacció del servei prestat durant el confinament ha respost que l'atenció durant aquest període va ser bona

DIMARTS 27 OCTUBRE 2020

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) del Pla d'Urgell és un dels serveis amb més anys d'implantació al Consell Comarcal pel que fa l'atenció a les persones; va ser una aposta pionera en el seu moment i, en el dia d'avui, atén uns 180 infants. El repte de l'atenció a infants  de 0 a 6 anys durant el  confinament s'ha superat, també, gràcies a la via telemàtica (videotrucades, gravacions, missatges al mòbil,...),  tot i constatar que no totes les famílies tenen la mateixa facilitat d'accés a una comunicació telemàtica eficaç. 
De fet, el 94% de les 175 famílies enquestades del Pla d'Urgell per saber el nivell de satisfacció del servei prestat durant el confinament ha respost que l'atenció durant aquest període va ser bona.  L'enquesta, iniciativa de l'Associació Catalana d'Atenció Precoç i la Unitat Catalana de Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, es va fer del 13 de maig al 9 de juny, i hi van participar, en el seu conjunt, 3.694 famílies  i 53 CDIAPS de tot Catalunya. 
Aquests resultats s'han donat a conèixer en la roda de premsa celebrada aquest matí al Consell Comarcal del Pla d'Urgell on també s'ha presentat nou material informatiu que ha editat el CDIAP. A la roda de premsa hi han assistit el gerent del Consell, Carles Esquerda, la coordinadora tècnica del CDIAP, Marta Panés, i el fisioterapeuta, Arnau Canela.