Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell celebra el Dia Internacional de les Dones i posa en valor el repartiment universal de productes menstruals reutilitzables

Els treballadors i treballadores de la institució s'han reunit avui davant del Consell, on s'ha desplegat una pancarta en celebració del 8M. Mitjançant aquest acte simbòlic, l'entitat vol reafirmar el seu compromís amb la igualtat de gènere i el respecte als drets de les dones.

Els treballadors i treballadores del Consell pel Dia Internacional de la Dona
Els treballadors i treballadores del Consell pel Dia Internacional de la Dona

DIVENDRES 08 MARÇ 2024

En aquest Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell vol destacar i aplaudir l'acció decisiva empresa per la Generalitat de Catalunya en el marc de la promoció de la salut femenina i la igualtat d'oportunitats.

El passat dilluns, 4 de març, la Generalitat va dur a terme una iniciativa pionera en la qual es va realitzar el repartiment universal de productes menstruals reutilitzables de manera simultània a totes les farmàcies del país. Aquesta acció representa un pas significatiu en la garantia de l'accés a productes d'higiene menstrual de manera equitativa i respectuosa amb el medi ambient.

El Consell vol expressar el seu suport i reconeixement a aquesta iniciativa, la qual contribueix a eliminar barreres econòmiques i socials que pateixen moltes dones en relació amb la seva salut menstrual. A més, l'enfocament cap a la reutilització respon també a preocupacions mediambientals, promocionant alternatives sostenibles i respectuoses amb el planeta.

Per a fer visible el suport del Consell en aquest Dia Internacional de les Dones, els treballadors i treballadores de la institució s'han reunit avui davant del Consell, on s'ha desplegat una pancarta en celebració del 8M. Mitjançant aquest acte simbòlic, el Consell vol reafirmar el seu compromís amb la igualtat de gènere i el respecte als drets de les dones.

Com a entitat compromesa amb la promoció de la igualtat de gènere i el benestar de les dones, el Consell celebra aquesta iniciativa i reitera la seva voluntat de continuar treballant en la implementació de polítiques que promoguin la salut i el benestar de totes les persones de la comarca, sense distinció de gènere.