Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell, col·laborador en la 3a jornada #JoVullSer al Pla d’Urgell

La sessió posarà en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal.  Carles Palau destaca la importància de la iniciativa perquè la població jove representa el 14% de la comarca.

DIMECRES 08 NOVEMBRE 2023

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Carles Palau i Boté, ha participat aquest dimarts a la roda de premsa de presentació de la jornada #JoVullSer, que la Cambra de Comerç a Lleida farà al Teatre l'Amista de Mollerussa el dia 15 de novembre amb l’objectiu posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal.   

Es tracta de la novena edició d’aquesta jornada i la tercera que es farà a la capital del Pla d’Urgell. El Consell Comarcal hi col·labora a través del suport tècnic en la preparació i desenvolupament de la jornada. El president de l’ens ha destacat la importància de la iniciativa perquè la població jove “representa 5.500 persones al Pla d’Urgell, un 14% de tota la població”. 

A la roda de premsa també hi ha participat la Coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Joana Terré, el delegat a Mollerussa de la Cambra de Comerç de Lleida, Josep Anton Gaya i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. 

Els organitzadors es plantegen com a objectiu assolir la xifra del centenar d’inscrits. Assistiran en diferents dinàmiques amb les 8 empreses i les institucions que seran presents a la jornada.