Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de les Garrigues presenta els seminaris d’innovació i creativitat sobre la pedra

Hi poden participar iniciatives lligades a les comarques de les Garrigues, l’Urgell, el Pla d’Urgell i el Segrià.

DIMARTS 11 JUNY 2019

En el marc del projecte innovador del SOC “La pedra com un recurs territorial generador d’activitat econòmica i ocupació” s’han programat tres seminaris d’innovació i creativitat adreçats, per una part, a nous models de negoci basats en els sectors econòmics vinculats a la pedra i també a gestors del patrimoni (com ajuntaments, per exemple) associats a la pedra.
L’objectiu és ajudar a empreses, emprenedors i entitats a desenvolupar activitat econòmica en els diversos sectors vinculats a la pedra.
Els tres seminaris (el primer, d’innovació i creativitat; el segon, de mercats i models de negoci i el tercer; de creació de productes i experiències) es duran a terme el mes de juliol al Consell Comarcal de les Garrigues. Hi poden participar iniciatives lligades a les comarques de les Garrigues, l’Urgell, el Pla d’Urgell i el Segrià.
Acabats els seminaris es farà una selecció dels projectes i s’oferirà, als que hagin estat escollits, unes tutories personalitzades amb total adaptació a la realitat i les necessitats de les persones i empreses participants.
Tant els seminaris com les tutories són gratuïts però cal realitzar inscripció prèvia.