Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell participa al programa Enfeina’t

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell posa en marxa una nova edició del programa “ENFEINA’T” que permetrà la contractació laboral, durant 12 mesos i a temps complert, de 7 persones en situació d’atur amb plaça a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

DIMARTS 22 GENER 2019

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell posa en marxa una nova edició del programa “ENFEINA’T” que permetrà la contractació laboral, durant 12 mesos i a temps complert, de 7 persones en situació d’atur amb plaça a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. El període d’inscripció s’obrirà el dimecres 23 de gener i es tancarà el dimecres 30 de gener.

Les persones beneficiàries d’aquest programa són aquelles que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que reuneixin els requisits d’estar 12 mesos o més que es troben en situació d’atur de forma contínua o interrompuda dins d’un període de 18 mesos, així com disposar d’un perfil professional adequat per al lloc de treball. En aquest sentit les 7 places que s’ofereixen reuneixen les especialitats següents: administratiu/va de suport a Medi Ambient i a Serveis Tècnics, un/a agent energètic, un/a tècnic/a d’Igualtat i suport a tasques del servei d’Immigració, un/a tècnic/a de Recursos Humans, un/a Educador/a Social en suport al servei d’intervenció socioeducativa, un/a tècnic/a d’administració general amb suport a Intervenció i un/a tècnic/a d’administració general amb suport a Secretaria.

Les persones interessades s’han de dirigir entre el 23 i 31 de gener al Consell Comarcal del Pla d’Urgell (973 71 13 13) o bé enviar el currículum vitae al correu ncapacete@plaurgell.cat i rebre així les indicacions de participació en el procés de selecció.

El Programa Enfeina't consisteix en la contractació laboral i acompanyament a la contractació i inserció de les persones desocupades de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació, i evitar així la seva cronificació i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa Enfeina't, regulat per ORDRE TSF/150/2018 de 3 de setembre.

Més informació:
http://serveiocupacio.gencat.cat/web/.content/70_entitats_i_proveidors/ajuts-i-subvencions/Convocatories_2018/Convocatories/Enfeina_t/Guia-prescripcions-tecniques-ENFEINAT_2018_011018.pdf