Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell presenta els primers resultats obtinguts en matèria d’energia

Els treballs que s’han realitzat han comportat l’anàlisi de més de 5.000 factures dels 6 municipis amb els quals s’ha treballat fins ara

DIMARTS 18 JUNY 2019

Quatre mesos després d’haver iniciat els treballs en matèria d’energia, gràcies al Programa Enfeina’t i la col·laboració de l’Associació Leader de Ponent, els tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell fan públics els resultats de les primeres mesures que s’han dut a terme.

Els treballs que s’han realitzat han comportat l’anàlisi de més de 5.000 factures dels 6 municipis amb els quals s’ha treballat fins ara. Les poblacions adherides són Miralcamp, Golmés, Bell-lloc d’Urgell, Castellnou de Seana, Vilanova de Bellpuig i el Palau d’Anglesola.  

Algunes de les tasques realitzades pels tècnics d’Energia del Consell Comarcal del Pla d’Urgell han estat les mesures d’ajustament de potències, canvis en les tarifes de contractació i d’altres, que han permès plantejar, en els diferents estudis, un estalvi potencial per al conjunt d’aquests municipis de 45.826,40 € amb costos gairebé nuls pels ajuntaments.

Els tràmits de gestió i comptabilitat energètica municipal, que es realitzen des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, no comporten cap despesa per part dels Ajuntaments i està previst que aquesta fase inicial es vagi completant amb la resta de municipis de la comarca.

Galeria d'imatges