Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell rep un reconeixement per la seva bona tasca en transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna durant el passat any 2022

Aconsegueix quedar al Top5 de la categoria de Consells comarcals de 20.001 a 50.000 hab. a la VIII Edició dels Reconeixements Administració Oberta organitzada pel Consorci Administració Oberta de Catalunya. Cal destacar també la presència de l'ajuntament de Sidamon al Top20 d'ajuntaments de 501 a 1.000 hab. i de l'ajuntament de Bell-lloc d'Urgell al Top20 d'ajuntaments de 1.001 a 5.000 hab.

DIVENDRES 28 ABRIL 2023

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell assoleix estar al Top5 de la seva categoria (Consells comarcals de 20.001 a 50.000 hab.) d'aquest premi que el Consorci AOC atorga cada any a les administracions capdavanteres en la transformació digital en base a la metodologia de l’Índex de Maduresa Digital.

Els Reconeixements Administració Oberta s’atorguen a les administracions locals de Catalunya que més i millor s’estan transformant digitalment. Concretament, s'avaluen els 947 ajuntaments i els 42 consells comarcals catalans i es realitza mitjançant l’anàlisi dels principals indicadors dels governs digitals i oberts, en base a dades objectivables.

L’Índex de Maduresa Digital considera les tres dimensions més importants de la transformació digital de les administracions locals: 

  1. Implantació dels serveis digitals que permeten a la ciutadania exercir els seus drets digitals
  2. Activitat dels serveis digitals de tramitació amb la ciutadania, gestió interna i interoperabilitat
  3. Implantació dels principis de govern obert

Podeu consultar la metodologia emprada per mesurar aquest índex, en el aquest enllaç