Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal valora positivament la ubicació a la comarca d'instal·lacions de serveis públics supracomarcals

En el transcurs de la reunió que l'equip de govern del CCPU ha mantingut amb el consell de direcció del Govern de Lleida a l'Estany d'Ivars, els directors dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat el Govern han informat de les diferents actuacions iniciades o en tramitació a la comarca

Els representants del Govern i del Consell davant d'un dels murals a Ivars d'Urgell
Els representants del Govern i del Consell davant d'un dels murals a Ivars d'Urgell

DIJOUS 04 ABRIL 2024

En el transcurs de la reunió que l'equip de govern del CCPU ha mantingut amb el consell de direcció del Govern de Lleida a l'Estany d'Ivars, els directors dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat el Govern han informat de les diferents actuacions iniciades o en tramitació a la comarca, com la recta final de les obres del Centre d'Urgències d'Atenció Primària de Mollerussa, que es preveu que entri en servei aquesta primavera.

Entre els temes que s'han tractat, en destaca la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a la capital de la comarca que es començarà a construir aquest estiu i que comportarà la creació d'una sala de tir supracomarcal, on es preveu que uns 6.000 agents del cos, tinguin aquest equipament com a referència.

El president del Consell Carles Palau i Boté ha assegurat que " aquest volum d'usuaris segur que repercutirà positivament en l'economia de la comarca i n'augmentarà la seva visibilització".

Durant la tarda els representants del Govern i del Consell van realitzar una visita guiada per la localitat d'Ivars, concretament pels murals de la ruta 'Enciclopèdia mural' amb l'artista Swen Schmitz Coll.

El projecte és un apropament creatiu al de murals. Un projecte d'art urbà que té l'objectiu de divulgar les aus autòctones.