Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell convida l’“influencer“” Nano Jr. per donar xerrades als instituts sobre el respecte i la cultura de l’esforç

El vicepresident Jordi Martínez Atero ha dit que aquesta iniciativa “pretén posar un mirall davant dels adolescents perquè els interpel·li i els traslladi la necessitat de fomentar el respecte i incorporar-lo al dia a dia de les aules”.

Visita a l'Institut Mollerussa
Visita a l'Institut Mollerussa

DIMARTS 05 DESEMBRE 2023

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell,  a través de diferents serveis de l’ens, ha facilitat que 200 estudiants d’ESO de la comarca coneguin de prop el testimoniatge d’un dels influenciadors a les xarxes socials de més renom en l’actualitat conegut amb l’àlies de Nano Jr.

David Raga, toledà de 22 anys i famós per difondre la seva situació personal on mantenia a la seva família, tenint dues feines des dels 16 anys, va impartir l’1 de desembre quatre xerrades al Pla d’Urgell on va exposar el seu recorregut de vida.   

“Yo he vivido maltrato en casa y yo no me he convertido en un maltratador, al contrario, no quiero que en mi casa se vuelvan a vivir situaciones así”. Aquesta era una de les seves frases que deia a les xerrades per motivar els joves a continuar endavant, estudiar i respectar als tutors, professors i família.

El vicepresident del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Jordi Martínez Atero, ha explicat que aquesta iniciativa “pretén posar un mirall davant dels adolescents perquè els interpel·li i els traslladi la necessitat de fomentar el respecte i incorporar-lo al dia a dia de les aules”. El vicepresident ha recordat que “Nano Jr. es fa famós perquè al·ludeix a la cultura de l'esforç, però també perquè promou comportaments i actituds al voltant d'eixos com cuidar la família, el respecte per als companys de classe i per al professorat, entre altres”.

En aquesta acció hi ha participat el Servei Comarcal de Joventut, el Servei Integral Socioeducatiu Itinerant i el Servei Integral d’Atenció a la Dona i és una avançament de la campanya de difusió dels serveis del Consell que s’iniciarà l’any 2024.

Galeria d'imatges