Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació en educació afectivosexual a més de 300 alumnes

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha impartit formacions de caràcter afectivosexual a 323 alumnes dels centres educatius de la comarca

Taller d'educació afectivosexual a un institut
Taller d'educació afectivosexual a un institut

DIJOUS 14 MARÇ 2024

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha impartit formacions de caràcter afectivosexual a 323 alumnes dels centres educatius de la comarca durant el segon i tercer trimestre del curs passat, a través del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD). 
 
La voluntat del programa és ensenyar als joves a ser crítics i posar accent en la part d'afectiu de l'educació afectivosexual i parlar de sexe amb normalitat i naturalitat. 
 
Entre els continguts que s'exposen en les intervencions a les escoles, s'hi troben el reconeixement i valoració de la diversitat sexual, els canvis bio-psicològicosocials en els nens i nenes, el sexe, la sexualitat i eròtica, o la comprensió dels riscos i responsabilitat a través de les xarxes socials i la pornografia, entre d'altres.
 
El programa va destinat tant als alumnes dels centres educatius com a les famílies i professorat. Durant el segon i tercer trimestre del 2023-2024 s'han impartit els tallers a sis centres educatius, en total s'han format a més de 210 professors i a més de 56 familiars.