Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell del Pla i el Consell Comarcal de les Garrigues coorganitzen la desena edició del Concurs de Relats Breus ‘En Femení’

Les participants poden presentar un únic relat inèdit, encara que pot haver estat presentat en altres concursos sempre que no hagi estat publicat ni premiat anteriorment.

Bases del concurs de Relats Breus ‘En Femení’
Bases del concurs de Relats Breus ‘En Femení’

DILLUNS 01 JULIOL 2024

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell, el Consell Comarcal de les Garrigues, la Federació de Dones de les Garrigues i la Federació de Dones del Pla d’Urgell s’han unit per coorganitzar la desena edició del Concurs de Relats Breus ‘En Femení’. Aquesta iniciativa, que s'ha consolidat com un esdeveniment literari de referència, està dirigida a dones a partir de 18 anys.

Les participants poden presentar un únic relat inèdit, encara que pot haver estat presentat en altres concursos sempre que no hagi estat publicat ni premiat anteriorment. Els relats han de ser mecanografiats a doble espai, amb un cos de lletra de 12 punts i en mida DIN A4. La longitud màxima és de 4 folis escrits per una sola cara o 2 folis escrits per les dues cares.

La data límit per presentar els relats és el 30 d’agost, i s’hauran d’enviar per correu electrònic a fdonesgarrigues@gmail.com. Juntament amb el relat, s’ha de proporcionar el títol i pseudònim, el nom de l’autora, el títol de l'obra, adreça, telèfon, mòbil, correu electrònic i una còpia escanejada del DNI.

El veredicte del concurs es farà públic el 5 d’octubre al Poliesportiu de Miralcamp, on es reconeixeran els tres millors relats. Els autors d’aquests rebran un obsequi i un diploma, i es farà un reconeixement especial a tots els participants. El jurat, format per persones vinculades al món literari i una membre de la junta de la Federació - Consell de Dones del Pla d’Urgell, serà l’encarregat d’escollir els guanyadors.

Aquest concurs és una oportunitat excel·lent per fomentar la creativitat literària entre les dones de la comarca i per donar visibilitat al seu talent i esforç.

Per a més informació, podeu contactar amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell o la Federació de Dones de les Garrigues.

Us animem a participar i compartir les vostres històries!