Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell del Pla posa a la venda 200 entrades per a l'estrena del monòleg "Les històries del Pla. Humor passat per aigua"

L'espectacle, escrit per Ferran Aixalà, consta de dos monòlegs interpretats per la directora de la Fundació Canals d'Urgell, Maribel Pedrol, i el guia de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, Eduard Ribes

Ferran Aixalà, Eduard Ribes, el vicepresident de l'ens comarcal, Jordi Martínez, el director de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, Rafel Rocaspana i Maribel Pedrol.
Ferran Aixalà, Eduard Ribes, el vicepresident de l'ens comarcal, Jordi Martínez, el director de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, Rafel Rocaspana i Maribel Pedrol.

DIMECRES 26 JUNY 2024

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha anunciat que el proper divendres 5 de juliol s'estrenarà el monòleg còmic "Les històries del Pla. Humor passat per aigua" al Centre Cultural de Mollerussa. Les dues-centes entrades posades a la venda tenen un preu de 2 euros i es poden recollir al Consell Comarcal fins al dia 3 de juliol, de 9 a 14 hores.

L'espectacle, escrit per Ferran Aixalà, consta de dos monòlegs interpretats per la directora de la Fundació Canals d'Urgell, Maribel Pedrol, i el guia de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, Eduard Ribes. Amb un toc d'humor, els artistes presentaran les seves reflexions sobre la comarca, amb acudits sobre els municipis i la seva gent.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell vol apropar i donar a conèixer els atractius de la comarca a qui encara no els coneix, utilitzant l'humor com a eina per arribar a un públic ampli i divers.

Us animem a tots a passar pel Consell Comarcal per adquirir les vostres entrades i no perdre-us aquesta oportunitat de gaudir d'una estona divertida i enriquidora al Centre Cultural de Mollerussa.

Data: Divendres, 5 de juliol
Hora: 20:00
Lloc: Centre Cultural de Mollerussa
Preu entrada: 2 euros. L'aforament és limitat i la venda d'entrades  es farà al Consell Comarcal fins el dimecres 3 de juliol, de 9 a 14 hores".

Per a més informació, podeu contactar amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Galeria d'imatges