Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell promocionarà més d'una trentena de productors i productores locals agroalimentaris a la Fira de Sant Miquel de Lleida

La selecció “visualitzarà la diversitat gastronòmica dels 18 pobles de la comarca” i “el valor afegit que la producció local comporta a nivell d’arrelament de la població al territori”, ha especificat el president del Consell, Carles Palau,

DIMARTS 26 SETEMBRE 2023

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell participarà a la 69a Fira Agrària de Sant Miquel, que se celebrarà del 28 de setembre a l’1 d’octubre a la ciutat de Lleida, amb un estand a l’espai Aliments del Territori i Tu de la Diputació de Lleida. En aquesta ocasió, l’ens comarcal donarà a conèixer més d’una trentena de productors i productores locals de l’àmbit agroalimentari, a través del programa de dinamització i de nova creació conegut com a Delicadeses del Pla d’Urgell.  

La selecció “visualitzarà la diversitat gastronòmica dels 18 pobles de la comarca” i “el valor afegit que la producció local comporta a nivell d’arrelament de la població al territori”, ha especificat el president del Consell, Carles Palau, que ha convidat tots els ajuntaments de comarca i a la població en general a visitar l’estand com una oportunitat “de fer comarca”. 

Entre els productes que s’hi exposaran en aquesta ocasió, hi ha les postres conegudes com a orelletes, la coca de recapte, els pans de forn, les melmelades naturals i ecològiques, les nous, la mel, fruita i la verdura fresques. Així mateix, també s’hi podran veure productes innovadors en el seu camp com un suc ecològic de llimonada produït a Vilanova de Bellpuig o un vermut premiat a nivell internacional, fet a Bell-lloc d'Urgell.  

Delicadeses del Pla d’Urgell també s’encarrega de la difusió d’aquests productes a través de càpsules de divulgació en format d'entrevista al programa "Aquí a l'Oest" dins la secció gastronòmica "El Tastet" de Ràdio Rosselló, Ràdio Ponent i la Xarxamés.