Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell se suma als actes del Dia Internacional contra LGTBIfòbia

Amb accions coordinades entre l'Oficina Jove de Mollerussa i el SAI del Consell Comarcal de les Garrigues

DIMARTS 16 MAIG 2023

El 17 de maig és el  DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGBTIfòbia, i el Servei d'Atenció Integral (SAI), del Pla d'Urgell han preparat diferents accions amb la col·laboració d'altres institucions:
  • Difusió d'un tríptic on s'explica el deure d'intervenció que tenen els i les professionals de les administracions davant una situació de risc o discriminació per raó d'orientació sexual. Aquest material ha estat  dissenyat conjuntament amb el SAI del Consell Comarcal de les Garrigues.
  • SEXTRUCK el dissabte 20 a les 19.00h a la JOVEFEST de la Festa Major de Mollerussa.  Acció organitzada amb l'oficina Jove de Mollerussa
  • Acció de sensibilització contra la LGBTIfòbia als instituts de Mollerussa, facilitant pintures facials i una bandera LGBTI a cada institut, els representants del CPA, Consell de Participació Adolescent de cada IES dinamitzarà l'acció.
  • Acció de sensibilització contra la LGBTIfòbia a diferents recursos i serveis com el PTT, Centre Obert La Banqueta, SISI, CDIAP, joventut..., on es repartiran les pintures facials per a que tothom les utilitzi segons la seva imaginació i es pinti com vulgui.