Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell serà present a la Fira de Sant Josep amb dos estands centrats en l'habitatge i els productes agroalimentaris locals

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell se suma a la Fira de Sant Josep de Mollerussa consolidant la seva presència a través de dos estands que destaquen el compromís amb el desenvolupament sostenible i la promoció dels productes agroalimentaris locals.

Cartell de la Fira de Sant Josep
Cartell de la Fira de Sant Josep

DIVENDRES 15 MARÇ 2024

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell se suma a la Fira de Sant Josep de Mollerussa consolidant la seva presència a través de dos estands que destaquen el compromís amb el desenvolupament sostenible i la promoció dels productes agroalimentaris locals.

El primer d'aquests estands institucionals estarà dedicat a la campanya d'habitatge "Cases Plenes, Pobles Vius". L'objectiu principal és proporcionar informació i assessorament a aquelles persones que disposin d'un habitatge buit i incentivant la seva inclusió a la Borsa d'Habitatge Comarcal. A través d'aquesta iniciativa, es busca no només incrementar el nombre de pisos i cases disponibles a la borsa, sinó també contribuir al repoblament de la comarca, reforçant així el teixit social i econòmic del territori.

Paral·lelament, el Consell estarà present a l'espai de la Diputació de Lleida "Aliments del Territori i tu", actuant com a aparador de "Delicadeses del Pla d'Urgell". L’entitat tindrà l’oportunitat de representar a 40 productors/es agroalimentaris locals, alhora que posarà en valor la qualitat, autenticitat i proximitat dels productes de la comarca. D’aquesta manera, els visitants tindran l'oportunitat de degustar gratuïtament aquests productes i conèixer de primera mà els seus elaboradors.

A més, el Consell participarà activament en l'espai de Showcooking de la Diputació, oferint xerrades, presentacions de productes, tastos i maridatges, així com demostracions de cuina a càrrec dels restauradors locals. Aquesta iniciativa busca destacar la riquesa gastronòmica del Pla d'Urgell i fomentar el consum de productes de proximitat.