Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Fòrum Maria Mercè Marçal d’Ivars d’Urgell, escenari de la presentació de l’obra guanyadora del XX Premi de Poesia Maria Mercè Marçal

L’acte es va dur a terme el passat divendres 31 de maig, a les 7 de la tarda

Imatge de l'acte
Imatge de l'acte

DIMECRES 05 JUNY 2019

El Fòrum Maria Mercè Marçal d’Ivars d’Urgell va acollir divendres a la tarda, per primera vegada, la presentació de l’obra guanyadora del XX Premi de Poesia Maria Mercè Marçal, «L’endemà de totes les fosques» (Pagès Editors), de Josep Manel Vidal.

Amb la presentació del poemari guanyador de la vintena edició del premi, es canvia el sistema de presentació del llibre (fins ara a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell) i es farà de manera itinerant pels municipis de la comarca. Amb aquest nou sistema, es vol apropar el premi a tots els municipis i als seus habitants.

En l’acte hi van participar el president en funcions del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull; l’alcaldessa en funcions d’Ivars d’Urgell, Montse Coma, i l’autor del llibre, Josep Manel Vidal.

La presentació va acabar amb una signatura de llibres per part de l’autor alcudià.

Sobre l’autor

Josep Manel Vidal (L’Alcúdia de Crespins, 1965) és mestre i escriptor. L’obra ‘L’endemà de totes les fosques’ amb 36 poemes en prosa, ens apropa a una experiència amorosa que sotraga profundament al poeta. L’obra, és un exercici d’una singular forma poètica que ullprèn per la seva honestedat, harmonia i magnetisme.