Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla d’Urgell incrementa en un 7% la recollida selectiva durant el confinament

Aquestes dades coincideixen també amb un increment destacat en el nombre de peticions d’usuaris per al servei de recollida de residus voluminosos, que es va reiniciar a meitats d’abril.

DIJOUS 21 MAIG 2020

La recollida selectiva de residus a la comarca del Pla d’Urgell durant el passat mes de març i abril (període que coincideix amb la vigència del confinament de la població) s’ha incrementat en un 7% respecte al mateix període de l’any anterior.

Segons dades del servei de Medi Ambient, el residu que més ha augmentat ha estat el paper en un 12,73%, seguit dels envasos, en un 11,43%. La fracció vidre ho ha fet en un 4,78% i la d’orgànica, en un 3%. Així mateix, el rebuig destinat a l’abocador comarcal s’ha reduït un 0,93%.

Aquestes dades coincideixen també amb un increment destacat en el nombre de peticions d’usuaris per al servei de recollida de residus voluminosos, que es va reiniciar a meitats d’abril. L’increment de la demanda ha comportat l’ampliació de les jornades de treball d’aquest servei.

Des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell es recorda a tota la població que no es poden deixar residus voluminosos al costat dels contenidors i que s’han de gestionar a través del servei específic. Les persones interessades poden o bé trucar  al seu ajuntament perquè es faci la recollida a domicili o bé, dur directament els objectes voluminosos a les deixalleries, que des de fa dies han reprès l’horari d’atenció habitual.