Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla d’Urgell, una opció per al turisme i el comerç de proximitat

El Consell Comarcal publica un vídeo a les xarxes socials per posicionar la comarca i contribuir a impulsar l'economia després de l’aturada provocada per la pandèmia per la COVID_19.

Nova imatge gràfica turística del Pla d'Urgell
Nova imatge gràfica turística del Pla d'Urgell

DIMARTS 30 JUNY 2020

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell iniciarà una acció a les xarxes socials per promocionar la comarca i  dinamitzar-la turísticament i comercial, posant l’accent en l’àmplia oferta de serveis i productes basats en els actius de la proximitat i la qualitat. El comerç local, la tradició agroalimentària, l’oferta d’allotjament, així com també el patrimoni i els espais naturals, entre altres, són els principals reclams d’aquesta vídeo que pretén  atreure visitants i turistes en els propers mesos per contribuir a impulsar l’economia comarcal en els sectors de serveis i turisme després de l’aturada provocada per la pandèmia per la COVID_19.

Segons dades del Consorci de l’estany d’Ivars i  Vila-sana, el nombre de visitants anuals a l’estany d’Ivars i Vila-sana supera els 40.000 i la intenció és potenciar aquest espai com a reclam de les seves potencialitats a nivell de turisme de qualitat i proximitat que ofereix el Pla d’Urgell.

Galeria d'imatges