Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president del CCPU i el director dels SSTT d’Educació a Lleida analitzen la realitat dels serveis educatius i de transport i menjador escolar a la comarca

Des del Consell Comarcal es volen cercar opcions de millora en la qualitat del servei de menjador i la seva ampliació a més centres escolars amb una cuina de major proximitat, i per altra banda es plantegen diverses millores en el transport escolar i els serveis educatius que el departament impulsa a la comarca.

DIMECRES 23 AGOST 2023

Actualment prop de 800 estudiants dels municipis del Pla d'Urgell són usuaris del servei de transport escolar que el Consell Comarcal gestiona juntament amb el servei de menjador en diversos centres escolars de la comarca.

Des del Consell Comarcal es volen cercar opcions de millora en la qualitat del servei de menjador i la seva ampliació a més centres escolars amb una cuina de major proximitat, i per altra banda es plantegen diverses millores en el transport escolar i els serveis educatius que el departament impulsa a la comarca.

El president del Consell Comarcal, Carles Palau, ha demanat que la Taula de planificació escolar tingui caràcter comarcal i incorpori representació de tots els municipis.

Cal recordar que aquest ens és qui defineix, entre altres aspectes,  a quin centre han d’anar els estudiants de cada població.  

Finalment el director dels SSTT, Claudi Vidal, ha agraït l’anàlisi de la realitat educativa i s’ha compromès a trametre les peticions de la comarca a la Conselleria i  a establir reunions per avaluar-ne els resultats.