Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president del Consell, Carles Palau i Boté visita l'exposició artística "Ivars, Terra d'Aigua" dels alumnes de l'Escola Mare de Déu de l'Horta

L'exposició és fruit d'un projecte innovador anomenat "Toquem Art", integrat dins del programa d'innovació Departament Ara-Art de l'escola.

Carles Palau i Boté i  Shauna Bawn a la inauguració de l'exposició artística "Ivars, Terra d'Aigua"
Carles Palau i Boté i Shauna Bawn a la inauguració de l'exposició artística "Ivars, Terra d'Aigua"

DIMARTS 14 MAIG 2024

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau i Boté juntament amb la consellera comarcal i regidora de l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell, Shauna Bawn han visitat Cal Sant en motiu de la inauguració de l'exposició artística "Ivars, Terra d'Aigua" de l’alumnat de l'Escola Mare de Déu de l'Horta d'Ivars d'Urgell. Aquesta exposició presenta les creacions dels alumnes inspirades en l'obra de l'artista ivarsenc Xesco Mercé, que utilitza l'art contemporani com a mitjà d'expressió.

L'exposició és fruit d'un projecte innovador anomenat "Toquem Art", integrat dins del programa d'innovació Departament Ara-Art de l'escola.

Els treballs exposats sorgeixen de l'exploració profunda del tema de l'aigua, des dels escolars més petits fins als grans de l'escola, que han creat obres diverses i impactants. Els infants han explorat la terra i les flors i els adolescents han abordat la problemàtica de la contaminació de les aigües i el nostre entorn.

L'exposició posa de manifest la capacitat transformadora de l'art i la importància de reflexionar sobre les interaccions humanes amb l'entorn. El president, Carles Palau i Boté, ha elogiat l'excel·lent treball dels alumnes i ha subratllat la importància de l'educació artística com a eina d'aprenentatge i conscienciació.

 

Galeria d'imatges