Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president del Consell visita l'Ajuntament de Castellnou de Seana i destaca la col·laboració interadministrativa per l'abocador comarcal

"Estem treballant per assolir l'objectiu de millorar la recollida selectiva i assolir i consolidar els objectius europeus del 55% de reciclatge al 2025. D'aquesta manera també garantirem més vida útil a l'abocador comarcal", va explicar Palau.

DIMARTS 03 OCTUBRE 2023

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell es va reunir amb l'alcalde de Castellnou de Seana, Andreu Balaguer, i membres de la corporació del l'Ajuntament  el passat dia 8 de setembre de 2023 en una de les visites que el president està fent per tots els municipis de la comarca per conèixer cadascuna de les demandes i aportacions dels pobles en relació amb els serveis comarcals. 

En especial, en aquesta reunió es va valorar la importància de la col·laboració entre les dues administracions en relació amb les instal·lacions de l'abocador comarcal, ubicat al terme municipal de Castellnou de Seana des de l'any 1995 i on es diposita de forma controlada la fracció rebuig de la comarca. "Estem treballant per assolir l'objectiu de millorar la recollida selectiva i assolir i consolidar els objectius europeus del 55% de reciclatge al 2025. D'aquesta manera també garantirem més vida útil a l'abocador comarcal", va explicar Palau. 
A més a més de l'abocador comarcal, Castellnou de Seana també acull la deixalleria comarcal al mateix recinte de serveis.