Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

.

El pressupost del Consell per al 2023 supera els 14 milions d’euros, un 11'3% superior a l'actual

DIMARTS 29 NOVEMBRE 2022

El pressupost del Consell Comarcal del Pla d'Urgell per a l'any 2023 ascendeix fins a 14.296.308,61€, un xifra que és un 11,3% superior a la de  l'exercici en curs, d'acord amb l'aprovació inicial que li va donar el Ple celebrat ahir al vespre. Com a principals novetats dels comptes per al 2023, en destaquen l'aprovació de la nova Relació de Llocs de Treball (RLT) i l'absència de crèdits bancaris, donat que la Corporació destinarà enguany el romanent existent a la cancel·lació del préstec bancari contret l'any 2006 per a les obres de l'edifici de serveis municipals, construït adjacent a la seu de l'edifici modernista de Can Niubó, a Mollerussa. 

En la roda de premsa celebrada aquest dimarts, el president de l'ens, Rafel Panadés, ha destacat que l'aprovació de la RLT era un objectiu d'aquest mandat i ha agraït la col·laboració de totes les parts en la negociació col·lectiva que s'ha dut a terme durant prop de 2 anys.  

Pel que fa les inversions, el gerent del Consell, Carles Esquerda, ha subratllat que una de les actuacions de major pressupost que s’hi preveuen és el cobriment del vas de l’abocador comarcal.