Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa Enfeina’t genera 7 llocs de treball al Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Aquest mes de febrer el Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha incorporat 7 persones a través del programa Enfeina’t.

DILLUNS 25 FEBRER 2019

Les persones beneficiàries d’aquest programa són aquelles que estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que reuneixin els requisits d’estar 12 mesos o més que es trobaven en situació d’atur de forma contínua o interrompuda dins d’un període de 18 mesos, així com disposar d’un perfil professional adequat per al lloc de treball.

En aquest sentit les 7 places que s’han obert a l’ens comarcal reunien les especialitats següents:

1 Administratiu/va de suport a Medi Ambient i a Serveis Tècnics,
1 Agent energètic
1 Tècnic/a d’Igualtat i suport a tasques del servei d’Immigració
1 Tècnic/a de Recursos Humans
1 Tècnic/a de Turisme per dinamització del Museu
1 Tècnic/a d’administració general amb suport a Intervenció
1 Tècnic/a d’administració general amb suport a Secretaria

Aquest programa permetrà la contractació laboral, durant 12 mesos i a temps complert, de 7 persones en situació d’atur amb plaça a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

El Programa Enfeina't consisteix en la contractació laboral i acompanyament a la contractació i inserció de les persones desocupades de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació, i evitar així la seva cronificació i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa Enfeina't, regulat per ORDRE TSF/150/2018 de 3 de setembre.