Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte Lleida, terra de dones transformadores inicia al Pla d'Urgell la seva itinerància per tota la vegueria de Lleida

El president Carles Palau i Boté ha explicat que el Consell n’és un dels ens col·laborador “perquè cal posar en valor el referents comarcals femenins que contribueixen a dinamitzar el canvi cap a posicions de millora i igualtat”.

DIVENDRES 01 DESEMBRE 2023

El Pla d’Urgell és la primera de les comarques de la vegueria de de Lleida on el projecte Lleida, terra de dones transformadores, promogut per la delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, ha iniciat la seva itinerància. Ho ha fet al municipi del Palau d’Anglesola, amb la presència de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Vergés Mestre; l’alcalde del municipi, Francesc Balcells Teixidó; el president del Consell Comarcal, Carles Palau i Boté; la directora dels Serveis d’igualtat i Feminismes a Lleida, Elena Fuses i Navarra, i la diputada d’igualtat de la Diputació de Lleida, Sandra Marco Casals, en representació de les institucions col·laboradores.

En un formant innovador, el públic assistent ha estat convidat a participar en un col·loqui on ha pogut expressar, en primera persona, les seves experiències de superació. La iniciativa visibilitza el testimoniatge de dones que, des dels seus espais i activitats quotidians, plantegen i generen canvis en l’entorn,  els quals tenen un impacte social, cultural, econòmic, territorial, tecnològic, sostenible, educatiu, artístic o agrícola. 

El president de l’ens, Carles Palau i Boté, ha explicat que el Consell n’és un dels ens col·laborador “perquè cal posar en valor el referents comarcals femenins que han contribuït i contribueixen a dinamitzar el canvi cap a posicions de millora i igualtat, perquè la seva tenacitat és en benefici de tota la societat”. 

En representació del Consell Comarcal hi han assistit també la vicepresidenta de l'ens, Maribel Zamora Urrea, i les conselleres comarcals Estela Lleonart Carrillo, Shawna Bawn, Letícia Carné Montañés, Eva Niubó Gómez  i Romy Balaguer Grañó.  

Galeria d'imatges