Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vicepresident Jordi Martínez Atero enalteix els VIII Ànima Ciutat de Mollerussa “perquè donen veu i rostre a persones i iniciatives referents”

“La tasca encomiable que realitza l’entitat i, especialment, la família Pujol com a promotora, és de gran vàlua", segons el vicepresident del Consell Comarcal

DILLUNS 20 NOVEMBRE 2023

La Fundanció CIS Ángel Olaran va celebrar divendres la tradicional vetllada solidària els VIII Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa i XIV Vetllada Solidària Ángel Olaran, que serveixen per a premiar la solidaritat i preservar la figura d’Àngel Pujol, empresari mollerussenc que també fou fundador de l’entitat.  

Una commemoració que també compleix amb l’objectiu d’obtenir fons per ajudar a la labor del missioner Ángel Olaran a Wukro, Tigray. “La tasca encomiable que realitza l’entitat i, especialment, la família Pujol com a promotora, és de gran vàlua perquè dona veu i rostre a persones i iniciatives referents que fan una gran labor arreu del món”, ha explicat el vicepresident Jordi Martínez Atero, assistent a la vetllada en representació del Consell. 

L’activista Meliha Merdić, fundadora de l’associació Dones víctimes de la guerra de Bòsnia i Hercegovina, va estar guardonada amb el Reconeixement Ànima 2023. L’organització també va distingir a persones i entitats locals per la seva tasca social: Roser Garrofé, Rosa Palau, Josep Àngel Lavín, la Casa d’Aragó i el Club Tennis Taula Mollerussa.