Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es necessiten aliments i voluntaris per al Gran Recapte

Durant l’any 2018, el Centre va atendre 1.904 persones, que representen 557 famílies. L'última edició del Gran Recapte es van recollir 20.520 quilos de menjar al Pla d’Urgell

DIMARTS 19 NOVEMBRE 2019

El Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell, ubicat a Mollerussa, recepcionarà donacions del Gran Recapte que organitza per als dies 22 i 23 de novembre el Banc d'Aliments de Catalunya amb la col·laboració de Creu Roja i Càritas. L'objectiu és recollir productes alimentaris per poder atendre les persones o famílies que hi són derivades perquè, per motius econòmics, no poden garantir-se una alimentació suficient, segura i saludable. Per fer una crida a la participació en aquesta campanya solidària, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, i l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, han visitat avui les instal·lacions, acompanyats pel president de Creu Roja al Pla d'Urgell, Josep Maria Roure, de la presidenta de la Comissió d'Atenció a les Persones, Èrika Garcia, la coordinadora de l'Àrea a les Persones del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Lourdes Fort i tècnics del Consell. 

El Centre de Distribució d'Aliments està gestionat pel Consell Comarcal i ubicat en unes dependències municipals, a Mollerussa, que es van adequar amb el suport de la Diputació de Lleida. Va entrar en servei al 2015 i facilita aliments bàsics a persones i famílies amb dificultats econòmiques. Durant l’any 2018, el Centre va atendre 1.904 persones, que representen 557 famílies. L’última edició del Gran Recapte es van recollir 20.520 quilos de menjar al Pla d’Urgell. I es va comptar amb 150 voluntaris, una xifra que actualment encara no s'ha assolit per a l'edició que començarà aquest divendres. És per això que en la roda de premsa feta aquest dimarts a Mollerussa des del Centre de Distribució d'Aliments del Pla d'Urgell s'ha volgut fer una crida a la participació del voluntariat.