Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit rotund dels monòlegs 'Històries del Pla' al Centre Cultural de Mollerussa

L'acte va comptar amb una gran assistència i les dues-centes entrades posades a la venda es van exhaurir ràpidament, demostrant l'interès al voltant de l'esdeveniment.

Maribel Pedrol i Eduard Ribes durant la cloenda dels monòlegs
Maribel Pedrol i Eduard Ribes durant la cloenda dels monòlegs

DILLUNS 08 JULIOL 2024

El Centre Cultural de Mollerussa va acollir el passat divendres 5 de juliol a les 20 hores l'estrena del monòleg còmic "Històries del Pla. Humor passat per aigua", una iniciativa organitzada pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell amb la col·laboració del Consorci de l’Estany d’Ivars i de la Fundació Casa Canal. L'acte va comptar amb una gran assistència i les dues-centes entrades posades a la venda es van exhaurir ràpidament, demostrant l'interès al voltant de l'esdeveniment.


L'espectacle, coescrit i dirigit per Ferran Aixalà, va constar de dos monòlegs interpretats per Maribel Pedrol, directora de la Fundació Canals d'Urgell, i Eduard Ribes, guia de l'Estany d'Ivars i Vila-sana. Amb un toc d'humor, els artistes van presentar les seves reflexions sobre la comarca, farcides d'acudits sobre els municipis i la seva gent, aconseguint arrencar rialles i aplaudiments constants del públic.


El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau i Boté, va destacar la importància d'aquesta iniciativa: "aquest espectacle no només és una forma d'entreteniment, sinó també una oportunitat per apropar els atractius de la nostra comarca a aquells que encara no els coneixen. Hem volgut utilitzar l'humor com a eina per arribar a un públic ampli i divers, i l'acollida que hem tingut és una prova que anem pel bon camí."


Per la seva part, Ferran Aixalà, coautor i conductor dels monòlegs, va expressar la seva satisfacció: "ha estat un plaer veure com el públic ha connectat amb les històries i els acudits que hem creat. El nostre objectiu era fer riure, però també fer pensar sobre la riquesa i la diversitat de la nostra comarca. Estic molt content amb el resultat i amb la resposta del públic."


Amb aquesta iniciativa, el Consell del Pla reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura local i el foment del coneixement sobre els atractius de la comarca. El Consell arran de l'èxit de l'estrena "Històries del Pla" espera que es tradueixi amb la contractació del monòleg pels ajuntaments de la comarca, en aquests moments ja compta amb tres actuacions programades pels pobles de la comarca.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges