Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal felicita els premiats i les premiades del XIV Premi El Sol del Pla

El Premi de Poesia i il·lustració té la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs

A la foto, representants del Consell Comarcal, del Centre de Recursos Pedagògics i de l'Ajuntament de Mollerussa.
A la foto, representants del Consell Comarcal, del Centre de Recursos Pedagògics i de l'Ajuntament de Mollerussa.

DISSABTE 26 SETEMBRE 2020

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell felicita tots els 39 guardonats i guardonades amb el XIV Premi de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla i agraeix la participació a tots els estudiants i centres del Pla d'Urgell en una edició atípica que s'ha demorat en la seva resolució a causa de les limitacions per la COVID-19. Aquest dissabte, amb cita i confirmació prèvies i aforament limitat, els guardonats han pogut recollir per torns els seu vals com a premiats i a la participació. De la mateixa manera, el Consell també dona les gràcies al jurat qualificador d'aquesta edició, corresponent al curs 2019/2020.

El Premi El Sol del Pla forma part de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal que s'organitzen entre el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics amb l'objectiu de fomentar la creació literària i artística a l'educació obligatòria i postobligatòria. En aquesta edició, hi han participat 24 centres i s'han presentat  751 originals a concurs. El premi compta amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida. 

Galeria d'imatges