Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Increment dels recursos per atenció a les persones al Pla d'Urgell

Visita de la consellera Violant Cervera al Consell Comarcal, on s'ha reunit amb els representants institucionals i també els tècnics per abordar aspectes relacionats amb el nou contracte programa

DILLUNS 23 MAIG 2022

L'Àrea d'Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Pla d'Urgell veurà incrementats els recursos en els propers anys, gràcies al nou contracte programa de la Generalitat que preveu un finançament de 6 milions d'euros durant 4 anys. Així s'ha posat de manifest en la trobada institucional celebrada aquest dilluns al Consell Comarcal i presidida per la consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, i el president Rafel Panadés, en la qual també hi han assistit, alcaldes, consellers comarcals i representants dels serveis territorials de la conselleria i de la Generalitat a Lleida. Posteriorment, s'ha procedit a una reunió tècnica amb els responsables de la gestió diària dels serveis de l'Àrea d'Atenció a les Persones. 

El contracte programa és l'instrument que regula el finançament i les accions en matèria d'atenció a les persones entre les diferents àrees bàsiques. Una de les novetats del nou contracte programa serà la implantació del Servei d'Orientació i Atenció a les Famílies, conegut en acrònim com a SOAF.