Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada amb 10 testimonis d'èxit de dones emprenedores del Pla d'Urgell

El proper dia 1 de desembre, organitzada per l'Associació Empresarial del Pla d'Urgell AGRUPEM i el Consell Comarcal

DIMARTS 22 NOVEMBRE 2022

Des de les àrees de la Dona i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i en col·laboració amb l’Associació Empresarial del Pla d’Urgell (AGRUPEM), s'ha organitzat la jornada “DONA I EMPRESA, LIDEREM EN FEMENÍ” per al proper dijous 1 de desembre, de 9.00h a 14.00h a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell. 

L’objectiu de la jornada és visibilitzar el talent femení present a la comarca. En aquesta primera edició, es comptarà amb la presència de dones que han desenvolupar una carrera professional exitosa, tant des d’un projecte propi, com des d’una empresa.  

La jornada, serà moderada per la presentadora Mari Pau Huguet i consistirà en dues taules de debat. En una, cinc dones que ocupen càrrecs destacats en empreses d’àmbit multinacional explicaran la seva experiència professional; en l’altra, es comptarà amb la participació de cinc emprenedores que han aconseguit desenvolupar el seu propi projecte empresarial i que explicaran com han viscut el procés de creació de la seva empresa, des de la perspectiva de gènere.  

La roda de premsa ha estat presidida per la vicepresidenta del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rosalia Carnicé que ha destacat que aquesta iniciativa dóna exemple de lideratges i, així mateix, mostra oportunitats diverses en els camps laborals.

A la roda de premsa també hi ha estat present la membre de l'Associació Agrupem, Mirna Pedrós; la tècnica del SIAD i SAI del Consell, Mar Torrent, i la tècnica de promoció econòmica, Mònica Capell.