Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

#JOVULLSER a Mollerussa

Un projecte de la Cambra de Comerç de Lleida amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa i del Consell Comarcal perquè 120 joves inscrits al programa de Garantia Juvenil puguin tenir més informació sobre com accedir al món laboral

DIMARTS 26 NOVEMBRE 2019

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell col·laborarà amb el programa "Jo vull ser", que promou la Cambra de Comerç de Lleida. La propera edició tindrà lloc aquest dijous, 28 de novembre, a Mollerussa, al Teatre l'Amistat, i reunirà 120 joves de la comarca del Pla d'Urgell i limítrofes. Es tracta de persones sense ocupació, d'entre 16 i 29 anys, que estan inscrites al programa de Garantia Juvenil i que aquesta iniciativa els facilitarà un contacte directe amb 8 empreses de la zona per conèixer quines són les seves demandes de feina. 

Organitzat en tres àmbits, el Consell Comarcal durà a terme sessions d'assessorament en relació amb el programa Catalunya Emprèn i a través del Referent d'Ocupació Juvenil del Pla d'Urgell. L' Associació Leader Ponent també hi participarà. Més informació a Cambra de Comerç de Lleida.