Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’oferta turística del Pla d’Urgell es promocionarà a Fitur Madrid

Panadés: “El Pla d’Urgell ofereix un turisme sostenible, que posa en valor el desenvolupament de l’economia local, d’acord amb la tendència de turisme Slow Tourism"

Foto: Consell Comarcal. Autora: Laura H.
Foto: Consell Comarcal. Autora: Laura H.

DIMARTS 14 GENER 2020

El Consell Comarcal promocionarà l’oferta turística del Pla d’Urgell a la propera edició de la Fira Internacional de Turisme Fitur a Madrid, que se celebrarà del 22 al 26 de gener. Ho farà a través de la difusió de material turístic a l’estand Catalunya gràcies a la col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Patronat Intercomarcal Terres de Lleida de la Diputació de Lleida.

L’oferta de turisme interior del Pla d’Urgell gira al voltant de les més de 17 rutes senyalitzades que s’hi poden fer (algunes d’elles de nova creació com la ruta de l’oli i de l’aigua),  d’espais emblemàtics com l’estany d’Ivars i Vila-sana, l’Espai Cultural dels Canals  d’Urgell o el Museu de Vestits de Paper, així com un extens i ric patrimoni històric, gastronòmic i la relació de serveis d’allotjament i restauració  de la qual pot gaudir el visitant. (Per a més informació, adreceu-vos al web de Turisme Pla d'Urgell

Tal com ha explicat el president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, la creació de producte turístic del Pla d’Urgell ha augmentat en els darrers anys gràcies a la iniciativa local i, també, a projectes amb fons europeus. Ponent Actiu i Espais Naturals de Ponent són dues referències en aquest sentit,  ha apuntat.

De cara al futur, Panadés ha destacat que el Consell realitzarà una diagnosi de tota l’oferta turística actual per valorar nous productes i noves tendències per atreure visitants tant de mercats interiors com estrangers. “El Pla d’Urgell ofereix un turisme sostenible, que posa en valor el desenvolupament de l’economia local, d’acord amb la tendència de turisme Slow Tourism”.